Muschi de vita si creier pane

+1
+98
-1

Astazi, in paginile ziarului onanistilor intelectuali, gasim un articol cu aroma de umplutura, ca multe altele, vreo... nouasnoua la suta din ele.

Ne sunt prezentati cativa baieti care dau impresia unor tipi duri cu bani, oameni de succes, puternici... care la prima vedere nu par sa fi muncit prea mult la viata lor, unii dintre ei cu figuri de pustani, imposibil pentru ei, la varsta lor, sa agoniseasca atatia bani pentru asemenea masini, daramite sa mai plateasca si pentru intretinerea lor (taxe, impozite, casco, rca, stiti voi...). Probabil ca sunt genul care isi cheltuie ultimul leu pe o masina scumpa, dupa care se scarpina in cap si-n fund, gandidu-se cu ce mai achita si casco-ul. Desteptul ce zice, "lasa ba ca merge si asa, ce-mi trebe mie..", pana ajunge sa urle dupa masina furata. Am mai vazut destui indivizi de genul asta plangand prin tara sau pe la bulgari dupa masinile "rapite". Si sunt multi.... stai si te uiti la masinile lor, parcate la parterul blocurilor de confort 2 din Pantelimon sau Salajan, masini care probabil valoreaza de doua ori decat cotetul lor comunist semidecomandat construit in anii '70. Dar ce, poti sa le dai peste nas? Bineinteles.

Bine, aici in clip sunt prezentate si cateva masini pe care multi ar spune ca probabil nu le-ai vedea in asemenea cartiere, ci mai degraba in Beller, Primaverii sau Dorobanti, pe langa o cafenea plina de mofturi sau figuri de maimute mai imbracate. Si totusi, ce doresc sa demonstreze aceste pachetele de muschi? Mai nimic. Sunt o adunatura de pierde vara, baieti de bani gata, cu un aspect de golani de cartier, care n-au produs mare lucru in viata lor. Sunt convins ca nu ar rezista sa sape la cazma o mie de metri patrati ca sa cultive rosii sau cartofi. Probabil ca nici rod nu ar avea din munca lor, cu atat mai putin ar reusi sa vanda ceva din ele. Si totusi de unde au acei bani? Din afaceri ilegale cu statul, trafic, specula, bijnita imobiliara? Sigur nu fabrica suruburi pentru export in Germania, doar pentru ca suruburile lor sunt mai calitative decat cele nemtesti... Si cand te gandesti ca unele ziare promoveaza asemenea simboluri cititorilor nostri. Ce tiraj are Caca... aaa ... Cancan? 50000? Daunator...