social

Miting pentru cainii fara stapan - 8 Martie 2014

miting de protest omorarea cainilor

De aceasta data, mitingul se organizeaza in multe orase din Europa, nu doar din Romania. Desi sunt doar cateva orase din Romania trecute in imagine, in realitate mitingul va fi organizat in mult mai multe orase.

Marsul despre care nu se scrie

mars antieutanasie

A fost ieri, 21.09.2013. A fost un mars organzinat de Vier Pfoten, la care au participat oameni care nu doresc ca legea eutanasierii sa treaca mai departe de Curtea Constitutionala si sa ajunga pe masa lui Basescu, care sigur arde de nerabdare sa o semneze.

Informatia pe web

Nu vreau sa fac reclama nimanui, dar atunci cand am cautat numerele de telefon de la magazinele Pull & Bear din Bucuresti pe google, ma gandeam ca nu o sa intampin nicio problema. Ei nu.

Staul de lux

Teren Corbeanca Hipocan

M-am uitat zilele trecute pe Anuntul Telefonic si am observat un anunt amuzant.

Disciplina

Un angajat cu credit este un angajat ce poate fi disciplinat, un angajat ce poate fi amenintat si fortat sa accepte conditiile de munca. Este o diferenta vizibila de atitudine la locul de munca intre angajatii cu credit si cei fara.

Pescuitul interzis (din mai multe motive)

Cateodata zic ca semnul Pescuitul interzis e suficient pentru ca oamenii sa nu isi mai intinda unditele, dar poate o informatie suplimentara ii va ajuta si mai mult... Poza a fost facuta in parcul Herastrau, unde, la tot pasul vezi tablitele cu pricina.

Stire cu caracter tendentios

Cum vine vorba de un copil sau adult vatamat de cainele familiei, cum apar in stiri poze cu bietele animale de pe strazi. Nu stiti oameni buni sa filmati si caini tinuti in lesa, de dragul stirilor obiective?

De doi lei

Duminica trecuta am trecut prin piata obor sa imi cumpar cateva legume. Mare a fost surprinderea mea cand am vazut prima banda de langa Piata Obor plina de masini parcate neregulamentar.

ardem gazul

risipa curent bd ion mihalache

Pentru cine stau aprinse becurile Mitica? :))

 

Se intampla in miezul zilei pe bd. Ion Mihalache din Bucuresti.

 

Pai, pentru asta platesc eu impozite si taxe? Ca sa imi "luminati" calea taman atunci cand soarele este sus pe cer? 

Inconstienta

Unii zic ca Huidu n-ar fi trebuit sa fie condamnat la inchisoare cu executare ci este suficienta sentinta cu suspendare pe care a primit-o astazi. Nu sunt de acord.

Pagini